Sayın Abdullah GÜL'ün cumhurbaşkanı olmasını istiyormusunuz?
Sayın Abdullah GÜL'ün cumhurbaşkanı olmasını istiyormusunuz?
Karadeniz Fırtınası
kesinlikle istiyorum..
ISTERDIM YENIDEN DOGMAK YADA HEPTEN YOK OLMAK..
Bu ülkenin çivisini çıkardılar önünde hiçbir yasal engel olmayan şartları seçilmeye uygun herkes olabilir mecliste koyar adaylığını yeterli oyu alırsa
bal gibi olur zaten bu şirretlik Gül meselesi değil kullanamayacakları adayı engellemek olayı bilselerki her dediklerine başüstüne diyecek birisi olacak cami imamı bile olsa gık demezler
Ben olmasından yanayım.
Sayın GÜL'ün insanlara olan saygısı, konuşma tarzı ve olaylara bakışı onu Cumhurbaşkanı yapmaya yeterlidir diye düşünüyorum.
IPBAccess - IP.Board Destek Sitemiz
"...Şunu bilin ki Prensim, kabaran okyanusların Atlantis'i ve onun görkemli kentlerini yutmasından sonra Dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başlamıştı. Aryas'ın oğullarının doğduğu bu çağda, Dünya üzerindeki imparatorluklar ve uygarlıklar, gökteki yıldızların mavi parıltıları kadar dağınık fakat belirgindi. İşte bu sıralarda Kimmeryalı Conan geldi. Çelik bilekli elinden kılıcını hiç bırakmayan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit tüm imparatorlukları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.."
bir devletin cumhur başkanı olması için insanlara olan saygısı, konuşma tarzı ve olaylara bakışı onu cumhurbaşkanı yapmaya yetmez.Ama şerefli namuslu Allah korkusu olan ve bunun gibi vicdani yönleri yüksek olan bir insan seçilmelidir ki ne yazıkki şuan bu kapasitede bir insan bulunmuyor ülkemizde ama yinede dışardan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum..ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun..Amin
Bence şuan görevini gayet iyi yapıyor
ҳ̸Ҳ̸ҳ Hayat Akarken Bize Koşmak Düşer ҳ̸Ҳ̸ҳ
Konuyu 1 kullanıcı okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Yer İmleri