Forumumuzun içeriği sizce yetreli mi yoksa daha da geliştirilmeli mi?
Forumumuzun içeriği sizce yetreli mi yoksa daha da geliştirilmeli mi?
forumun içeri bence fazla bile bazı konular kapatılabilir ama eğlence dünyası başa gelse çok güzel olur
EgOs
Formun İÇerİĞİ Yeterlİ
GERÇEKÇi OL,iMKANSIZI GERÇEKLESTiR
bence forumun içeriği yeerli değil ama ne yaparsın üye olduk bişr kere :D
Forumun icerigi yeterli ama katilim cok az gördügüm kadariyla
içimde bir merak
öyle bir merak ki
ölümümden bir ay sonra
bir güncük yaşamak
ve
dostu düşmanı
suç üstü yakalamak.
Ne yazık ki binin üzerinde üyemiz var ama sadece üye olmakla kalıyorlar. Her üye üye olduğunda bir forumunuz hayırlı olsun mesaj atsa forum zaten kendiliğinden harekerlenecektir.
Ayrıca forumumuzun düzeyli bir forum olması için bazı üyelerimizin beklentilerini karşılamıyor olabiliriz ama forumumuzda bayan üyelerimizinde olacağını düşünerek her türlü içeriğe kesinlikle izin vermiyoruz. O şekilde forum gelişecekse ben site yöneticisi olarak kabul etmiyorum.
Hayırlı olsun diyoruz, daha yeniyiz katılımcı üyelerimizin katkılarıyla forumumuz istenilen ivmeyi kazanacaktır.![]()
forumumuzda bayan üyelerimizinde olacağını düşünerek her türlü içeriğe kesinlikle izin vermiyoruz. O şekilde forum gelişecekse ben site yöneticisi olarak kabul etmiyorum
Kesinlikle haklisiniz olsun az öz olsun dediginiz gibi forum yeniyse zamanla düzene girecektir...Tskler
içimde bir merak
öyle bir merak ki
ölümümden bir ay sonra
bir güncük yaşamak
ve
dostu düşmanı
suç üstü yakalamak.
bencede yeterli ama katılan fazla yok üye az
evet üye bencede az..mesela bakıyorumda bütün konularda vilma,forumcumami,conan e egos var başka kimse yok...acaba katılımı artırabilmek için bişelr yapılabilir mi?
Konuyu 1 kullanıcı okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
Yer İmleri