S.S.S
.: BilgiVadisi :.

Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre

Konuyu Yanıtla
Sayfa 1 of 2 1 2 SonSon
Görüntülenen sonuçlar 1 - 10 toplam 12

Konu: Dikkat

Yasaklı Bozkurt24 is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    May 2007
    İletiler
    5
    Tecrübe Puanı
    0

Smile Dikkat

yahu burada kimse yokmu forumda bir ben birde vilma arkadaşımız var forumun yoneticileri dahi girmiyor bu foruma galiba forum degil hayelet şehir gibi bomboş neyse burayıda gördük google ararken görmüştüm burayı ama pek ic acısı bir durumu yok buraya sihirli bir el degmesi lazım galbia yoksa olü yaw burası adminlerin modların olmadıgı forumda üye girermi bunu bir uyarı olarak alın yoksa burası ozel mi yani birkac kişiye acık bir yermi burası anlamadım ben ya neyse herkese pardon wilma arkadaşımıza kolay gelsin burda onadan başkası yok cünkü

Just İnstalled zeynep is just really nice zeynep is just really nice zeynep is just really nice zeynep is just really nice zeynep's Avatar
    Katılım Tarihi
    May 2007
    İletiler
    1,384
    Tecrübe Puanı
    8
    bnce senin dediğin kadar değil aynadaki adam zirvedeki kadın da griyo yeni üye olsamda bnce her gün giriyorum hem o kadar da anlattığın gibi değil

ҳ̸Ҳ̸ҳ Hayat Akarken Bize Koşmak Düşer ҳ̸Ҳ̸ҳ

Üye hüseyin.akpinar is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    May 2007
    İletiler
    61
    Tecrübe Puanı
    4
    Geliştirme fikrin güzel katılım çoğaldıkça gelişim artacaktır bu hemen olmuyor emek istiyor sabır istiyor zaman istiyor iki gündür buradayım gayet iyi

Üye zirvedeki kadın is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    Apr 2007
    İletiler
    586
    Tecrübe Puanı
    4
    zamanla çoğalacağız inş..

Second Admin Fantom is just really nice Fantom is just really nice Fantom is just really nice Fantom is just really nice Fantom's Avatar
    Katılım Tarihi
    Feb 2007
    İletiler
    1,177
    Makaleler
    1
    Tecrübe Puanı
    10
    Çok büyük forum olmak kaliteli forum olmak anlamına gelmiyor. Az olsun ama temiz olsun. Çok büyümek gibi bir niyetimiz yok, biz bunu para kazanmak için de yapmıyoruz.

Bir ortam oluşturduk, bir araya geldik ve bir şeyleri paylaşıyoruz bu yeterli bence. Çok büyük forumlarda otokontrol da çok etkili olması lazım. Şimdilik çok büyük bir forumu kaldırabilecek etkili forum yöneticileri yok.

Buradaki arkadaşlar gelişecek ve zaman gelecek forumda yetkilendirilecek ve otokontrol sistemi otruduğunda biz de çok büyük forum olma yolunda adım atacağız.

Arkadaş gelmiş beni admin yap forumu geliştireyim diyor, bu o kadar kolay olsaydı forumun sahibi Conan yapardı.

İyi arkadaşlar, iyi moderatörler olmazsa forum hiçbirşeydir. Bir tek kişinin yapabileceği şey değil bu. Zamanla her şey yoluna girer ve istediğimiz noktaya gelir.

Sadece sabır yeterlidir.

Üye zirvedeki kadın is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    Apr 2007
    İletiler
    586
    Tecrübe Puanı
    4
    haklısın bu konuda..
    zaman en ii ilaçtır..

Üye kenan is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    Jul 2007
    İletiler
    377
    Tecrübe Puanı
    4
    Bozkurt 24' ün yorumuna hiç katılmıyorum.
    Sade, temiz, parlak ve şeffaf olmak bir erdemdir.
    Bu forumda şahsen ben huzur buldum. Verilen mesajlar ve paylaşılan konular bilge kişiler için " meditasyon " olanağı sağlıyor. Unutulmamalıdırki, bir kıvılcım yangın yapar. Bu foruma emeği geçen değerli kişilere teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla......

Üye hahaha2 is on a distinguished road
    Katılım Tarihi
    May 2007
    İletiler
    3
    Tecrübe Puanı
    0
    Kota Mesajın Sahibi kenan İletiyi Görüntüle
    Bozkurt 24' ün yorumuna hiç katılmıyorum.
    Sade, temiz, parlak ve şeffaf olmak bir erdemdir.
    Bu forumda şahsen ben huzur buldum. Verilen mesajlar ve paylaşılan konular bilge kişiler için " meditasyon " olanağı sağlıyor. Unutulmamalıdırki, bir kıvılcım yangın yapar. Bu foruma emeği geçen değerli kişilere teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla......
    bende senin fikrine katılmadım dogrusu forumlar meditasyon yerleri degildir forumlar canlılık gerektir forumun yaşaması icin canlı olması gerekir sen cok huzur istiyorsan huzur evlerinde cok huzur var forum canlılık calışma yerleridir nedemk huzur buluyorum huzur evinde ordakilerle tavla falan oynayarak huzur bulursun kardeş adam dogru söylemiş ne var yaniiiiiiiiiiiiiiiii

ALaCa DüSLeR ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa has much to be proud of ViLMa's Avatar
    Katılım Tarihi
    Nov 2006
    İletiler
    1,259
    Tecrübe Puanı
    15
    sizin forumlarda aradiginiz sey nedir? Biz gayet memnunuz bilgi alisverisinde buluyoruz burasi bir chat ortami degilki o yüzden zaten bu forum elit insanlara hitap ediyor.
    içimde bir merak
    öyle bir merak ki
    ölümümden bir ay sonra
    bir güncük yaşamak
    ve
    dostu düşmanı
    suç üstü yakalamak.

Crevtive asena will become famous soon enough asena will become famous soon enough
    Katılım Tarihi
    May 2007
    İletiler
    226
    Tecrübe Puanı
    5
    BÖylelerİne AldiriŞ Bİle Etmİceksİn Cevap Bİle Yazmiyacaksin.meyve Veren AĞaÇ TaŞlanir...herkez Anladi

Konu Bilgisi

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Konuyu 1 kullanıcı okuyor. (0 üye ve 1 misafir)