+ Konuyu Yanıtla
Görüntülenen sonuçlar 1 - 2 toplam 2

Konu: Talih kuşu telefon numarasına kondu

SüperMod jasmin is a splendid one to behold jasmin is a splendid one to behold jasmin is a splendid one to behold jasmin is a splendid one to behold jasmin is a splendid one to behold jasmin is a splendid one to behold jasmin's Avatar
    Katılım Tarihi
    Dec 2007
    İletiler
    1,437
    Tecrübe Puanı
    10

Talih kuşu telefon numarasına kondu

Tekirdağ'da PTT Malkara Şubesi Müdürü Sebahattin Kazan'ın satın aldığı yılbaşı piyango bileti numarasının, makam telefonunun numarasıyla aynı çıkması şaşkınlığa neden oldu.

Kazan, 1 Aralık itibariyle Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve PTT Genel Müdürlüğü arasındaki protokol gereği Milli Piyango biletlerini satmaya başladıklarını belirterek, gelen biletler içinden kendisi ve personelinin bilet satın aldığını söyledi.

Toplu haldeki biletlerin arasından çektiği biletin numarasının kendi makam telefon numarası ile aynı çıktığını fark edince şaşırdığını ifade eden Kazan, şöyle konuştu: ''Müdürlüğümüze gönderilen 100 tam, 100 yarım, 1500 adet çeyrek Milli Piyango biletlerinin içinden bir tane çekerek cebime koydum.

Akşam eve gittiğimde tam olan biletin makam telefonum olan '4271750' numarasıyla aynı olduğunu gördüm. Aileme de söyleyince adeta şok geçirdik. Bileti alırken hiç numaraları incelememiştim.

Tam biletimin makam telefonumla aynı çıktığını duyanlar iş yerinin telefon numarası gibi benzer numaraları almak için PTT'ye geliyorlar. Ama benimki tamamen tesadüfen olan bir olay. Böyle bir ihtimalin olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Bu tesadüfün üzerine büyük ikramiyenin bana çıkabileceğini düşünüyorum.''

Yönetici Conan is a glorious beacon of light Conan is a glorious beacon of light Conan is a glorious beacon of light Conan is a glorious beacon of light Conan is a glorious beacon of light Conan's Avatar
    Katılım Tarihi
    May 2006
    İletiler
    2,925
    Makaleler
    20
    Tecrübe Puanı
    10
    Hayret bir şey.
    Nasıl denk gelmiş.
    O bilete ikramiye çıkacağını sanmıyorum çünkü açıklandı.
    Söylemeseydi belki çıkardı.
    IPBAccess - IP.Board Destek Sitemiz

"...Şunu bilin ki Prensim, kabaran okyanusların Atlantis'i ve onun görkemli kentlerini yutmasından sonra Dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başlamıştı. Aryas'ın oğullarının doğduğu bu çağda, Dünya üzerindeki imparatorluklar ve uygarlıklar, gökteki yıldızların mavi parıltıları kadar dağınık fakat belirgindi. İşte bu sıralarda Kimmeryalı Conan geldi. Çelik bilekli elinden kılıcını hiç bırakmayan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit tüm imparatorlukları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.."

+ Konuyu Yanıtla

Konu Bilgisi

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Konuyu 1 kullanıcı okuyor. (0 üye ve 1 misafir)