- vesikalik cektirirken fotografcinin "cekiyoruum" uyarisina gozleri kirpip kafayi asagi yukari sallamak suretiyle onay vermek
- temmuzun ortasinda bir sabah yataktan "ulaaan, geç kaldim" nidasiyla firlamak, okul üniformasini bir hisim giymek tam kapidan çikarken gözün takvime takilmasi sonucu galaxinin en büyük moronlugunu cümle aleme duyurmaktan kil payi kurtulmak
- metroya ev anahtariyla girmeye çalismak,gisenin önünde delik arayip,bulamayinca ne yaptigini farkedip apar topar ego kartini çikarmaya çalismak
- adalardan sirkeci yerine kadikoy de inmek sonra kadikoyden karsiya gecmek.
- dersler bittikten sonra yatakhaneye gidip uyumak. herkes çarsiya çikip gezerken uyumaya devam etmek. yatakhanede kimse olmamak ve bir kaç saat sonra uyanmak ve 'derse geç kaldim herkes gitmis' diyerek üniformayi giymek, çantayi almak ve egitim binasina dogru yol almak. yolda bir çok kisiyi görmek ama ne olup bittigine anlam verememek..... sonra gelip buraya yazmak.
- atesli ve hasta oldugum bir vakit, geceleyin bir kabusla uyanmam ve karsimda duran tefalin bebeklerin burunlarinin kurumamasi icin havayi nemlendiren buhar aletinin cikardigi devasa buhari hayalet sanmam, korkudan gozlerimi ovusturmam, babaaa diye bagirmam, yaklasik 1 dk sonra durumu idrak etmem. niye bu kadar gec idrak ettim ben de bilmiyorum. durup dururken adrenalin israfi
- arkadaş ortamında geyiğin doruklarına varılmışken annenin cepten araması ve telefonun "alo anne" yerine "alo abi" şeklinde açılması
- dolmuşa yetişmek için evden hızla çıkmak yolda cüzdanı evde unuttuğunu sanıp geri dönmek yine yolda cüzdanın daha önce hiç kullanılmayan iç cepte olduğunu farketmek tekrar dönmek bu kişisel kısır döngü arasında normal olarak dolmuşu kaçırmak
- sevgiliye , platonik aşkın ismiyle hitap etmek.

LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

Yer İmleri